Frank Penny
News & insights / 421 AML Risk & Analytics blir Frank Penny!

421 AML Risk & Analytics blir Frank Penny!

Vi är idag stolta över att äntligen kunna presentera Frank Penny – Sveriges första och enda konsultbolag med uteslutande fokus på AML!

Även om företaget är nytt, är teamet där bakom långt ifrån nybörjare. Fram tills nyligen vara teamet som från och med nu går under namnet Frank Penny, bättre känt som AML-teamet på konsultbolaget 421 Consulting.

De senaste åren har vårt affärsområde inom AML vuxit och utvecklats till ett av Sveriges vassaste team av AML-konsulter. Beslutet att renodla AML-tjänsterna under det separata varumärket Frank Penny var ett självklart nästa steg i vår försatta satsning på anti-penningtvättsarbete.

"På 421 kommer vi fortsätta erbjuda och utveckla våra betalningslösningar med hjälp av vårt team av specialister och projektledare. Vi ser fram emot att följa våra vänner på Frank Penny och deras fortsatta resa som Sveriges ledande konsultbyrå inom AML."

För dig som fortsatt vill ta del av AML-relaterat innehåll och konkreta insikter på området – följ @Frank Penny på LinkedIn eller besök frankpenny.se!

Share:
Facebook
Twitter
LinkedIn